lauantai 7. huhtikuuta 2012

Sodan MH

Tässä Sodan eilisestä Maaningalla pidetystä MH-luonnekuvauksesta. Kamera häikkäs eikä läheskään kaikkea videolla, kysykää jos kiinnostaa tarkemmin. Alla kuvat arvostelukaavakkeesta ja tarkemmin selitän niistä, mitkä ei videolla näy.

Tässä seuraavalta päivältä Raggin MH-video, sieltä voi katsoa millasia oli puuttuvat osat.

Yhteistyö = Otti Sopan hihnan ja käveli pienen matkan ees taas, Soda lähti ja vilkuili himpun perään, takasin hinas aika komeesti.

Etäleikki = Puskasta kuului kolme naputusta, joiden jälkeen epämääräsen näkönen pressuun pukeutunu matami rupes loikkimaan ja kumartelemaan metsässä. Meni piiloon jonkun hökkelin taa jossa otti pressun pois. Soppa laskettiin samalla tavalla kun takaa-ajossa. Juos katsomaan, louskutti ja pyöri ympärillä, mutta ei uskaltanu mennä haistamaan tms. Matami tuli metsään takasin hyppimään ja laulelemaan mm. piippolan vaaria, en ois minäkään mennyt.

Yllätys = Tuon osan jälkeen, mitä videolla näkyy, Soda juos jo etukäteen seuraavan osion läpi oikein vauhdilla. Käytiin kuitenkin kahdesti kävelemässä haalarin ympäri tallattu polku, eikä Soppa reagoinut haalariin enää mitenkään.

Ääniherkkyys = Tuossa missä ääniherkkyysosan video katkee kesken, niin Soppa tuli ihan reippaasti kutsusta eikä juuri välittänyt kolinamasiinasta. Vähän nuuskas. Sitten tultiin pois ja käveltiin kahdesti siitä ohi, eikä Soppa välittänyt siitä pätkääkään.

Aaveet = Kaks aavetta lähestyi vuorotellen etuoikeelta ja etuvasemmalta. Oikeesta ei välittänyt yhtään, sillon kun se tuli esiin niin vilkas että jaa tuossa on tuommonen, mutta mitä siitä. Vasemma puolimmaista haukkui oikein urakalla, aggressiivisuutta nous pintaan ja teki hihnassa hyökkäyseleitä. Aika loppuvaiheessa peräänty vähän, ehkä mun jalkoihin asti mutta ei kovin kauas. Aaveet pysähty muutaman metrin päähän ja heti kun laskin hihnan lopetti rähinän ja meni kattomaan. Sen jälkeen ei taaskaan juur kiinnostanut.

Leikki 2 = Uudestaan sama kun alussa.

Ampuminen = Noiden videon kahden laukauksen jälkeen oli vielä yks niin, että ei leikitty vaan koira seisoi siinä mun eessä ja lelu oli piilossa takin alla. Säpsähti paukkua ja päästi ihan pienen örinän, ei varsinaisesti murissut tai haukkunut. Sen jälkeen rupesin taas leikkimään ja leikki ihan normaalisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti